torsdag, december 23, 2010

HUSKÖP

Efter endast knappt två veckor här så har vi redan skrivit på för ett hus. Ni som känner min man vet att han är ganska (för att uttrycka det milt) rastlös av naturen och vill gärna att det sker saker i en rasande fart.
Att köpa ett hus i ett främmande land är inget undantag och har alltså inte hindrat hans frammarch.

-Nu kör vi, vad är det att vänta på? frågar han

Han har så klart rätt, varför vänta? Vi har hittat ett hus som vi alla mer eller mindre "have falling in love with". Det är ett fint vitt hus i Mediterranean style som de kallar det och har palmer och citronträd på tomten samt en fantastisk utsikt över en golfbana. Jag har en bra magkänsla och tror att vi kan komma att trivas väldigt bra där.
Då vi har åkt runt och tittat på ganska många hus och områden så har det här huset varit svårslaget med den härliga utsikten som inger en känsla av frihet, öppenhet, mycket sol och ljus.
Att min dröm om en stor walk-in-closet kommer att gå i uppfyllelse gör mig inte mindre förtjust, detta har även smittat av sig på Filippa som kommer att få sin egen i sitt rum.

Det är dock besiktningar, fler bankpapper mm som måste gå i lås innan affären är i hamn och vi kan flytta in, men så här långt ser det lovande ut. Det är ingen större rusch vad gäller kontraktsskrivningar på hus så här dagen innan julafton så vi har fått god hjälp av våran mäklare med alla pappren.

Vilken härlig julklapp till oss själva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar