onsdag, maj 21, 2014

Uppercrust

I och med den kommande flytten så har det redan fullspäckade schemat utökats med diverse flyttbestyr... ett effektivt rensande av garderober och lådor mm. Mängder med säckar har packats med kläder och leksaker som vi har skänkt till bättre behövande, känns bra! Skolan jobbar aktivt med ett flertal organisationer och de skickade en lastbil hit och hämtade allt vi ville skänka, toppen!

Vi måste även sälja en hel del möbler som vi dels köpte i USA och dels här då vi har haft större hus för varje gång vi flyttat.... hur sjutton ska vi få rum på 160 kvm, kommer bli spännande att se hur det går... för att inte tala om förlusten av våra kära Rose... usch det är henne vi alla kommer att sakna mest... gråter bara jag tänker på det!
This move is a love/hate kind of thing...

Hur som så finns det en site, UpperCrust, som vi expats använder oss mycket av. Där kan vi tex få en annons upplagd över saker vi önskar sälja. Jag skickade in min annons på dvs saker och annonsen gick ut strax efter midnatt i natt.
Tydligen så sover inte folk alls här för sms och email hade strömmat in en minut efter att annonsen kom ut så jag har haft en helt galen dag med sms och tfn samtal mm från personer som vill köpa... tror att faktiskt allt är sålt på bara några timmar... Suck men lite kul samtidigt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar