söndag, maj 25, 2014

Bali, igen!

I lördags var det årets sista Dragon Dash och simtävling för Filippa, något hon var ganska nöjd över... det verkar tyvärr inte som om hon vill fortsätta med simningen trots att hon har talang...

Resten av lördagen ägnades åt rensning av lådor mm - inte så kul, då var det roligare att packa inför morgondagens tidiga resa till Bali! Flyget går redan kl 7 på morgonen så det blir en väldigt tidig uppstigning imorgon. Men det tar man så gärna när man vet vad som väntar och att man hinner med ett dopp i poolen innan lunch!
Vi hade bokat in oss fyra nätter på fantastiska The Legian, Bali som vi bodde på förra hösten och det var lika underbart den här gången också. Med samma suit bodde vi som prinsar!




Sämre poolhäng kan man ha...





Fabian och Filippa bodde typ i poolen



Felix också, här har han precis vaknat efter en liten tupplur!



Utsikten från vår suit!


Drinks poolside, nice!


Filippa, Fabian och Frasse tar sig ett dopp i havet!



Frasse provade på att surfa lite på vågorna


så även Filippa!




Det går inte att se sig mätt på den fina utsikten från vår suit!


En fantastiskt solnedgång!




Tyvärr fick jag ett väldigt tråkigt besked via mail att en gammal vän hade somnat in efter många års kamp mot cancern! Så fruktansvärt sorgligt och orättvist! 3 små barn har precis förlorat sin fina mamma. Så här satt jag på balkongen i solnedgången med ett glas vin och lät tårarna forsa, mindes henne, vår vänskap och tänkte på hennes familj och livet i största allmänhet. När mörkret föll valde jag ut en stjärna åt henne. RIP my friend! 

FUCK CANCER!!!




En kväll var Filippa och jag ute själva och åt middag och shoppade lite. Fabian fick i vanlig ordning ont i halsen och öronen (som alltid när vi reser)... samt lite feber så det blev roomservice för killarna. I en affär vi var inne stod en hederlig gammal telefon och Filippa stod länge och tittade frågande på den, jag fick mig ett gott skratt.



Lite fotmassage vid poolkanten var inte fel.



De tre finaste vi har!



Fabian, Felix och Filippa



Och så en familjebild på alla fem!


Fabian poolside



På väg hem, en hisselfie på familjen Tivell


På torsdag eftermiddag flög vi hem till Jakarta igen. Fabian var inte riktigt kry så han fick stanna hemma på fredagen också från skolan. Synd för det var PIE Field Day med en massa roliga aktiviteter för barnen, jag skulle dessutom ha jobbat för grade 1 men hoppade över det då Fabian var sjuk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar