söndag, maj 18, 2014

Ännu en vecka

Ja, vad ska man säga mer än att dagarna och veckorna går alldeles för fort.
Denna vecka har i vanlig ordning rusat iväg... men fylld med roliga aktiviteter.

På onsdagskvällen var vi ett gäng som träffades på The Plaza inne i stan och först intog en drink på Cloud 49 våningar upp innan vi fortsatte på våning 46 och intog middag på Salt&Grill. En fantastiskt trevlig kväll!



Solnedgång över Jakarta


Häftig bar 49 våningar upp som brann



Äppeldrinken slank ner...



Kent, Martin, Björn, Carmela och jag.


På torsdagen var det ledigt från skolan då det var helgdagen Wisak. Fabian var över hos bröderna Ohlsson Gustav, Nils och Olof och lekte. Filippa hade sovit över hos Hanna onsdag till torsdag så hon var borta hela dan.


Killarna spelade fotboll ute i hällregnet, urkul tyckte det och eftersom det 
fortfarande är varmt fast det regnar så är det ingen som fryser.


Filippa med Amelia, Hanna och Olivia - de hade alla sleepover hos Hanna och hade även varit över på PIM och shoppat kläder inför ett uppträdande de ska ha nästa fredag på skolan.


På fredagen var det Carmela's födelsedag så vi var fem tjejer som njöt av en Hot Stone Foot Reflexology på Ruhma Yoga innan vi intog lunch på Koi Mahakam. Så nice!

På lördagen hade Fabian avslutning på basketsäsongen med en liten miniturnering. Filippa var på Olivias kalas inne i stan på Plaza Indonesia på eftermiddagen.



Fabians basketkompisar!


På kvällen hade vi bjudit över Annie, Derik, Desiree och Ryan på lite BBQ. De är föräldrar till Fabians kompisar men ikväll var det bara vuxenkväll. Det var urtrevligt som vanligt med dem!

Söndagen var det kalas igen, både för Fabian och Filippa... full fart...!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar