söndag, maj 29, 2011

VINPROVNING OCH BBQ

Med helgdag nästkommande dag och strålande väder så var det inte mycket som hindrade oss och familjen Zweidinger från en vinprovningsresa trots att det var söndag.
Första stopp blev Wente Vineyard. Sju olika sorters vin provsmakades och värderades.



Med stora gräsytor för barnen att springa och leka på så kunde vi vuxna dricka vårat vin i lugn och ro.

Det hade precis varit ett lunchbröllop på området och som fortfarande pågick på när vi kom. Med disco musik i parken så blev det även en festlig stämning bland alla oss vinprovare.

Tanken slog oss ett tag att pröva rollen som "wedding crasher" men höll oss i skinnet. Den här gången. Det var nog tur att bröllopet led mot sitt slut annars kan jag inte garantera hur det hade slutat.
För ni som ännu inte har sett filmen "Wedding crasher" och längtar efter ett gott skratt kan jag varmt rekommendera den. Om man nu har den typen av humor vill säga.





Andra stoppet blev Concannon Vineyard. Ett fantastiskt ställe och med elva olika viner på provsmaknings menyn. Med en stor park för barnen att springa i så flöt även denna vinprovning smidigt. Det är tillåtet att ha med sig sin egen picknic korg med mat till parken. Väldigt trevligt, vinet går man bara in på vingården och köper!



Sista stoppet blev hemma hos oss där vi fortsatte med att dricka upp de vinflaskor som följde med oss hem under dagens tur.
Kvällen fortsatte även med kubbspel och grillning och avslutades inte förrän väldigt sent...
Men vad gjorde väl det när vi hade sovmorgon dagen efter?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar