onsdag, maj 04, 2011

4-ÅRING

Idag fyller vår lilla Fabian 4 år.
Vad tiden går fort, jag minns som igår när han föddes. Två månader för tidigt. Denna lilla krabat är nu stora killen. Men trots det så kommer han nog alltid att vara mammas lilla kille, vare sig han vill eller inte.

Då gårdagen tillbringades på Fairmont hotell inne i San Francisco så startade firandet redan i går kväll med paket.



 Man kan säga att Spiderman är väldigt populärt just nu


Anledningen till att vi spontant tillbringade natten på hotell var att denna suite bokades upp av min mans arbetsgivare, Ericsson.
Eftersom det genom en av hotellets suiter är enda vägen, via dess takterassen, till taket där installationsskåp och dylikt finns så var det tvunget att hyra denna suite för att komma åt utrustningen då jobb krävdes där.
Självklart vore det ju inte klokt att betala för en suite och inte utnyttja den maximalt. Så därav övernattningen i denna fantastiska suite.

Födelsedagsmorgonen startade tidigt och bjöd på ännu mera paket och även ballonger. Då jobb, skola och dagis väntade hemma så startade resan hem från San Francisco redan kvart över sju på morgonen.


En nyvaken 4-åring


Resten av dagen fortsatte i ett rasande tempo.
Cupcakes som hade beställts, hämtades och levererades till dagis och som Fabian sedan fick bjuda alla sina dagiskompisar på.

På eftermiddagen var det dags för svenska skolan och dagen till ära med en svensk teateruppsättning i form av "Pia och Pajas Pirat".
Fabian tyckte teatern var så rolig, så härligt att se och höra hans skratt!

Väl hemma på kvällen så fortsatte firandet med tacobuffé, tårta och ännu fler paket.
Vår lilla son är inte på något vis bortskämd.

En Spiderman tårta hade beställts av 4-åringen


Efter en väldigt lång och rolig dag somnade tre av fyra familjemedlemmar i föräldrarnas sovrum.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar