fredag, februari 11, 2011

BRÖLLOPSDAG

Idag har vi bröllopsdag, våran tredje!
Det känns som om det vore många fler men det är bara tre år sedan vi gifte oss barfota på en sandstrand i Thailand.
Bara våra kära barn, mina föräldrar och en kusin till mig var närvarande. De visste inte om att vi skulle gifta oss utan det blev en överraskning för dem.

Vi överraskade alla till frukosten då ett fint uppdukat bord med champagne väntade på oss. Då mina föräldrar även de har bröllopsdag den 11:e februari så skålade vi för dem innan vi berättade att vi också tänkte göra denna dag till vår bröllopsdag. Alla blev tagna på sängen, minst sagt, men desto roligare.

Vi har ett oslagbart minne från vår vigsel i Thailand. Tyvärr så kan vi inte titta i fotoalbumet eller lägga upp bilder här då de just nu ligger nerpackade i flyttkontainern.

Våran 3:e bröllopsdag firas inte i Thailand utan i USA med champagne, jordgubbar, choklad och grillad oxfilé.

Och med kontraktsskrivning av huset mellan 17:30 - 19:00. Efter oändligt många turer med våran bank här i USA, vår bank i Sverige och the Title company (en tredje part) så fick vi efter många om och men till en kontraktsskrivning hemma i lägenheten under bevittning av en "notary".
På  måndag ska pengarna fördelas av the Title company till respektive parter och på tisdag morgon ska en "recording" av husköpet göras hos the county (typ kommun), efter det är huset vårat och vi får nycklarna.
Husköp i USA är mycket annorlunda mot husköp i Sverige, för att uttrycka det milt.

Resten av kvällen firades genom att min kära man satt uppkopplad på datorn och med en telefon som aldrig ville sluta ringa.


Fingeravtryck av oss krävdes under kontraktsskrivningen.


Hur som helst, mina föräldrar firar som sagt också bröllopsdag idag, men inte deras 3:e utan deras 44:e! Vi hoppas att den 11:e februari bringar tur så att vi får minst lika många lyckliga år tillsammans som de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar