tisdag, september 04, 2012

COFFEE MORNING

Idag var det dags för terminens första coffee morning med den nordiska klubben, Nordic Club.

Lussan och jag hade sällskap dit. Det var första kafferepet för mig eftersom jag under våren aldrig hann dit i tid pga av barnens dåvarande skola.

Coffee mornings hålls en gång i månaden och de nordiska länderna turas om med att vara värd. Idag var den Danmarks tur och Gitte öppnade i dag sitt hem och vi var säkert över 40 nordiska damer som hade ett hederligt kafferep med massor av godsaker. 

Jag var långt ifrån ny i klubben, flera nya medlemmar hade precis anlänt till Jakarta under den senaste veckan. Det var kul att knyta lite nya kontakter och byta telefonnummer.

Danska Sine berättade om sitt engagemang i ett barnhem som drivs av ett pensionerat par. Först hade de planerat att ta hand om 12 barn, idag har de 125 barn i detta hem och är i sort behov av det mesta.

Nordiska klubben ska sponsra dem så nu slängs inget här hemma som istället kan skänkas till barnhemmet.

Dagens värd Gitte har även startat upp sin egen business där hon designar saker i skinn, korg och keramik som hon låter tillverka här och säljer sedan hemmifrån. Det fanns urfina grejer så av Gitte kommer det definitivt bli shopping från!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar