tisdag, november 23, 2010

UTHYRNING AV HUS

Det är mer än man tror som måste genomföras innan en flytt lik våran kan ske.
Uthyrning av vårat hus sker genom hjälp av en relocation firma till ett företag, Danone AB. Hyresgästerna är ett par från Polen med en två årig son, de är i samma situation som oss, på väg att  bosätta sig i ett nytt land för några år med allt vad det innebär.
Alla abonnemang, prenumerationer och dylikt ska antingen sägas upp eller överföras på vår hyresgäst, detta är inte gjort på en timme kan jag försäkra!

Vi har i våran tur hjälp av en relocation firma, i vårat fall en från USA, Primacy. De har kontrakterat en flyttfirma från Sverige, Alfa Moving, som kommer och packar in vårat hus i en kontainer 9-10 december.
Då endast 28 kubik är vad vi får ta med oss så krävs det noggrann sortering. Med hjälp av lite Blocket-försäljning, några vändor till sopptippen och magasinering så ska det nog gå att lösa.

För att återkoppla till vår visumansökan så blev vi snabbt godkännda, våra pass med ett 3-årigt visum till USA kom efter endast tre dagar, en viktig förutsättning närmare förflyttning till USA.
Även våra flygbiljetter har kommit och vi är bokade på en KLM flight via Amsterdam söndag 12 december, änuu en viktig förutsättning för att nå USA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar