torsdag, oktober 28, 2010

FÖDELSEDAG

I dag för sju år sedan kom vår lilla pärla till världen, vad tiden går fort! Ena sekunden var hon en liten bebis som var helt hjäplös och beroende av oss. Idag, trots att hon bara är sju år vill hon var stor och självständig. Kanske ett angemänt probelm, det är klart att man vill att sina barn växer upp och blir självständíga, det får bara inte gå för fort. Någonstans vill man alltid ha dem intill sig, men ändå inte...



Hur som, sju-års firande hade vi, frukost på sängen med paket och fler paket att öppna efter skolan. Varför kan man aldrig hejad sig, det är klart att de blir alldeles för bortskämda med på tok för många paket, men det är ju så roligt att ge bort saker och se hur glada de blir!

Hemmalagade hamburgare var beställt så det blev en härlig middag med diverse tillbehör. Filippa och jag förberedde lite inför morgondagens halloween-party hon ska ha för alla tjejerna från klassen. Vi gjorde spök-godis-påsar och skar till en fin pumpa som ska stå på trappen med ljus i. Efter att noggrant gått igenom alla presenter och lagt upp dem fint på ett presentbort somnade hon med den nya räkneboken över ansiktet.
Jag tror att vår sju-åring hade en mycket lyckad födelsedag!