lördag, mars 08, 2014

40-års fest!

I går när jag hämtade Fabian från fotbollen somnade han i bilen på väg hem, det bådade inte gott och mycket riktigt, lördag morgon vaknade han upp med lite feber samt ont i både hals och öron...
Det blev ingen basketträning för honom utan istället vila hemma.

På kvällen var vi bjudna hem till Annie och Derik då Derik har fyllt 40 år! Det var meningen att Fabian skulle följa med då han är kompis med deras son Jules men tyvärr ville inte febern ge med sig så han var tvungen att stanna hemma. Filippa var på sleepover hos Grace och henne såg vi inte förrän söndag eftermiddag/kväll igen.

Vi hann med ett glas vin hemma hos Anders och Christine innan kalaset hos Annie och Derik började, de bor grannar så det var praktiskt. Vi hade en urrolig kväll som slutade med cykeltaxi för Derik och Frasse... båda två lika galna... :)



Jag, Frasse, Derik och Annie!



Derik tar en liten tur med Frasse i cykeltaxin lite senare på kvällen..
Lite suddig bild dock, undrar vad det kan bero på... ?


På söndagen hade vi en brunch inplanerad tillsammans med Carmela, Björn, Jenny och Kent samt alla barn på hotel Mulia.  Fabians feber var nätan borta och med lite alvedon i kroppen kände han sig redo för att följa med. 
Det kanske inte var det bästa men han bet nog ihop för att han ville ha lite kul med alla kompisar under brunchen. Men när vi kom hem bröt han ihop och bara grät, han hade så ont i örat sa han... Frasse tog honom till SOS och mycket riktigt, han kom hem med en kur penicillin. 

En händelserik helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar