lördag, april 28, 2012

SPÄCKAD LÖRDAG

Lördag borde innebära sovmorgon men barnen är nu vana att gå upp kl sex varje morgon och vaknade redan före kl sju.
Strax efter kl sju var Frasse och barnen redan på väg ner till poolen för dagens första dopp!
Jag låg däremot kvar i sängen och gick inte upp förrän de kom tillbaka en dryg timme senare med färskt bröd och en latte.
Då vi hade den sista sprutan av tre att ta emot rabies så var läkarmottagningen SOS International näst på agendan. De tar alltid tempen innan och det visade sig att Filippa hade feber, snopet.
Hon är visserligen lite snuvig och klagat på huvudvärk men har inte känts varm så vi trodde bara hon hade druckit för dåligt med vatten. Nu fick hon inte ta sista sprutan utan får vänta tills hon är feberfri.

Nästa punkt på schemat var att kolla in ytterligare ett hus som Ericsson har tipsat oss om. Det visade sig att vara ett hus som jag redan själv har kollat på två gånger tidigare med min agent.
Huset är ok men så klart först efter en gedigen to-do-list. Det här huset har en större tomt och Frasse sa att han gillade det här bättre....
Det första huset är klart, bara för Ericsson att skriva på men kanske ändå värt att kolla upp detta hus nr 2 huruvida ägaren är beredd att göra om allt som vi vill samt att det kanske kan blir inflyttningsklart snabbare än de sex veckor som det första huset kommer att ta.
Fortsättning följer...

Sedan begav vi oss till Ranch Market, ett väldigt fint supermarket med bra varor. Skönt att ha hittat ett bra ställe där vi kan handla bra mat, dyrt så klart men det får det vara värt!

Efter lunch hann vi med en liten vilopaus hemma innan det var dags att bege sig till Lussan och Robin för att umgås, äta och dricka gott tillsammans.
Det var full fart på barnen (förutom Filippa som mest tog det lugnt framför TV - så hon är nog inte riktigt bra), de bjöd på show senare på kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar