fredag, juni 22, 2012

MIDSOMMARAFTON

Vi var fortfarande mätta efter den fantastiska middagen igår men lyckades i alla fall provsmaka lite av den underbara frukostbuffén som stod uppdukad på Bomans.
Det var lika strålande fint väder idag så en kopp kaffe i trädgården avnjöts in i det längsta innan det var dags att checka ut och bege sig till Katrineholm igen för midsommar firande.



Njuter i morgonsolen


Instruktionerna var inte slut ännu, vi hade tänkt att åka hem till mamma och pappa för att byta om och dessutom inhandla diverse svenska saker som Frasse ska ta med sig i packningen när han åker tillbaka till Jakarta redan imorgon.
Vi fick tydliga instruktioner att åka hem till Carro o Claes istället för mamma och pappa och vi kunde inte begripa varför!
Väl hos Carro och Claes så fortsatte överraskningarna. Vi skulle göra en storstilad entré till Strandvägen  med Claes´s fyrhjuling och släp var det tänkt. Frasse körde och jag satt i släpet. Efter lite övningskörning så bar det iväg.



Fyrhjulingen med släp, redo att tas i besitting.



Frasse och jag på väg mot midsommarfirande på Standvägen!



Väl på Strandvägen väntade alla, även brosan med familj 
var där och som var en total överraskning, så kul!



Alla kusiner på plats!



Malte och Fabian gillade fyrhjulingen skarpt!



Några midsommarbarn, här Filippa och Hugo



Midsommarstången var redo!



Midsommarfika med jordgubbstårta



Barnen gillade att åka i släpet


Vår familj hade blivit utmanad av några grannar i femkamp så lite senare på eftermiddagen började tävlingen. Då vi var ganska många blev det lite långdraget för vissa så vi avbröt kampen efter 4 grenar, då stod det 2-2. Vi kanske får ta den femte och avgörande grenen nästa år?



Malte redo att kasta bollar i hink.



Frasse försöker med slägg-kast under benen och över ryggen, 
inte det lättaste visade det sig.


Kvällen fortsatte hemma med tipspromenad för Frasse och mig som jag lätt vann med endast ett fel, inte helt otippat. Vädret fortsatte att vara på vår sida och vi kunde sitta ute hela kvällen, en riktigt härlig sommarkväll!



Andreas går igenom de rätta svaren på tipspromenaden.



Andreas fiskar med Malte och Fabian, med "fiskdansen" 
hoppas de på bättre fångst.



Senare på kvällen var det musiktävling. En jämnhistoria som mitt lag vann med nöd och näppe. Där kanske det är delade meningar men domaren Andreas tilldelade i alla fall segern till mitt lag.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar