lördag, juni 09, 2012

ÄNTLIGEN FLYTT

Äntligen är det dags för flytt till huset!

Flyttbilarna kom nästan på utsatt tid vilket man knappt hade vågat hoppats på. Den stora avlastningen började. Och den stora uppackningen.
Flyttkillarna, som säkert var 8-10 stycken, bar för allt de var värda och placerade kartonger och möbler efter mina direktiv.
Vi bad dem även packa upp de allra flesta kartonger, vilket är en enorm hjälp. Det var fullständigt kaos överallt. Jag blev återigen chockad över hur mycket saker vi har. Hur är det möjligt? Vart kommer allt ifrån? Fullständigt galet, och ändå rensade vi rejält innan vi flyttade från USA.

Bara att packa upp köket och diska allting (utan diskmaskin dessutom eftersom det inte förekommer här - diskmaskinen är din maid) tar tid. Jag jobbade dock undan köket mer eller mindre och har endast några uppsättningar glas kvar som Rose, vår maid som börjar på måndag, kommer ta hand om.
Det kommer nog vara lite ovant att ha en maid hemma i huset hela dagarna men ack så skönt. Disk, tvätt, strykning och städning tar hon hand om, kommer bli helt underbart!
Dessutom lite barnpassning och matlagning på det!

Då vi vill packa upp det mesta och hinna tvätta sängkläder mm stressar vi inte med att sova i huset än utan på tisdag har vi räknat med den första övernattningen.



Filippa och Fabian möter upp flyttbilen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar