tisdag, juni 28, 2011

SVERIGE

Tidigt tisdag morgon landar vi för första gången på över ett halvt år på svensk mark igen.
Vi kunde inte fått ett bättre mottagande. Med strålande sol och 25 grader varmt så är Stockholm precis så vackert som bara Stockholm kan vara!
När vi åker igenom Stockholm till Hammarby Sjöstad så inser jag hur mycket jag har saknat mitt älskade Stockholm.
Finns det någon vackrare stad än Stockholm i sin allra bästa sommarskrud?

Väl framme i vår gamla hemvistelse Sjöstaden så har våra vänner dukat upp en härlig frukost. Det smakar ljuvligt gott med en hederlig prickig korv smörgås!
Korv smakar inte alls gott i USA så prickig korv och falukorv kommer garanterat att intas ett flertal gånger under vårat Sverigebesök.

Med en egen övernattningslägenhet i våra vänners förening så kan vi rå om oss själva och tar en nödvändig tupplur på eftermiddagen för att försöka balansera sömnbristen något.

Med det underbara sommarvädret så intas den nya restaurangen Zeeside precis vid vattnet frammåt kvällningen med svalkande rosévin. Ytterligare bästa vänner ansluter och kvällen avslutas med middag hemma hos vännerna till sent på natten.

Tyvärr lyckades jag radera alla de fina bilderna från vår underbara första kväll i Sverige under en annan kväll då det kanske hade intagits lite för mycket champagne...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar