söndag, oktober 27, 2013

AKTIV HELG

Helgen gick i ett rasande tempo med många aktiviteter på schemat.
Lördag morgon var det fotbollsmatch för Fabian, den sista för säsongen. Nästa lördag har de en avslutningsturnering och efter det börjar baseball säsongen för Fabian.
Filippas basketträningen började ungefär samtidigt som Fabians fotbollsmatch slutade, hon fick skjuts hem av Grace mamma så vi slapp åka tillbaka till skolan igen.



Några av spelarna i team USA



Ett härligt dopp i poolen efter en varm fotbollsmatch!


Efter lunch var det dags att skjutsa Filippa och Grace till Karen´s födelsedagskalas i Kemang på LaserGame. Frasse och jag tog åt oss uppgiften och fick sedan några timmar för oss själva i Kemang!
Vi shoppade lite snabbt och parkerade oss sedan på FJ on 7 för några drinks, trevligt! Det gäller att ta vara på tillfällena!



Vi hittade bla knäckebröd på Kem Chick, det var 1 1/2 år sedan det gick att köpa i Jakarta!



Drinks med bästa mannen på FJ on 7




På väg hem från Kemang ringde vi och beställde indisk mat som levererades strax efter att det vi kom hem, perfekt! Sedan blev det till att förbereda matsäck inför söndag då Filippa ska på simtävling.


Som sagt, söndag morgon blev det väldig tidig uppgång för Frasse, Filippa och mormor då Filippa skulle iväg på simtävling till BIS (British International School).  Strax efter kl 6 på morgonen satt de i bilen och var på väg. Mormor och morfar är uppe med tuppen här i Jakarat och det blir ingen sovmorgon här inte, de kommer säkert tycka det är skönt att komma hem och få sova till 9 igen!
Och oavsett om det är aktiviteter eller inte så har vi en liten Felix som gärna väcker oss strax efter kl 6 alldeles oavsett.



Avslutningsvis så hade Fabian sin uppstart för basebollen på söndag eftermiddag där killarna träffades och de fick börja lära sig spelet och slå lite.

Vi somnade ovaggade på söndagskvällen!



Fabian över slag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar