onsdag, juni 05, 2013

AVSLUTNING

Dags för skolavslutning och ett helt läsår för barnen på Jakarta International School är nu till ända. Tänk så fort ett läsår går! Filippa och Fabian är så redo för sommarlov och att snart äntligen få flyga hem till Sverige. De har nedräkning och kryssar varje dag i almanackan, för varje dag som går är det en dag närmare Sverige.
Filippa hade en liten avslutningscermoni i klassrummet innan skolan ringde ut kl 11:00. Det togs kort, skrevs i årsböckerna och delades ut blommor till fröknarna.
Nästa år blir det en ny klass med nya klasskamrater, hoppas att några av barnens klasskompisar även hamnar i samma klass nästa år.
Denna dag innebär även avsked för många barn och föräldrar då de flyttar vidare eller kanske hem till sitt hemland. Dessa avsked och uppbrott är jobbiga och det var många tårdränkta ansikten på skolan idag.



Filippa med hela sin klass och med fröken Mrs White.


Jag och Lussan åkte till Kristal hotell med barnen för att njuta av en sista eftermiddag tillsammans. Vi åt  lunch och skulle zippa på ett var sitt glas champagne var det tänkt men då de inte sålde per glas fick vi ta in en hel flaska. Inte gjorde det oss så mycket. Det såg säkert inte så ansvarsfullt ut med två champagne drickande mammor och ett gäng barn som badade... men vi hade full koll ändå! 



Champagne och club sandwich till lunch med bästa Lussan!



Eddie och Fabian.



Filippa hade sin kompis Grace med, lilla Ebba var med i de stora flickornas gymnastikövningar.


På kvällen intog hela familjen avslutningsmiddag på Satu Lagi men barnan var så trötta att det nästan somnade i sofforna innan maten hade kommit in. Luften verkar helt har gått ur dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar