lördag, juni 15, 2013

ÄNTLIGEN SVERIGE

Flygresan hem till Sverige påbörjades igår kväll fredag. Via Kuala Lumpur och Amsterdam landade vi på utsatt tid i Stockholm lördag morgon.
Flygresan gick över förväntan, vi hade bokat bra platser och lilla Felix hade en egen liten säng/bassinet som satt fast i väggen framför oss. Under lång flighten mellan KL och Amsterdam sov han 8 timmar i sträck av de totala 12 timmarna!


Felix sover så sött i sin säng!


Då vi hade en extrem short connection till flighten i Stockholm blev det språngmarch till nästa gate med pass- och säkerhetskontroll däremellan. Som tur var väntade de in oss eftersom de visste att vi skulle med och var redan incheckade. Dessvärre visade det sig att bagaget inte hann med utan det fick vi börja med att anmäla när vi kom till Arlanda. Det tog dessutom tyvärr drygt ett dygn innan väskorna kom till rätta.
När man reser med barn finns alltid extra kläder i handbagaget så det gick ändå bra.
Första anhalt var att hämta upp posten i vårt hus, våra hyresgäster var inte hemma men hade ställt ut allt på trappen enligt instruktion. Våra grannar var däremot hemma så vi stod och pratade med dem ett tag, kul!
Nästa anhalt var Hammarby Sjöstad och våra kompisar Lotta och Mathias samt Stefan och Emma som bor där. Vi hyr en övernattningslägenhet under två nätter vilket är toppen.
Efter en kebablunch blev det vin och öl ute i strålande sommarväder, kunde inte ha varit bättre!
Middag intogs ute på Sjöpiren med hela gänget där även Linda slöt upp.
Senare på kvällen kom huvudvärken pga alldeles för många vakna timmar i sträck, jag somnade innan huvudet hann landa på kudden!



Som vanligt är det GB Sandwich och en påse chips som är det första som inhandlas på Arlanda!



Stefan och Frasse njuter av öl i solen!



Söndagsbrunch på urläckra Urban Deli i Sickla!
Här Lotta och Filippa.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar