lördag, november 24, 2012

ÄNNU EN VECKA

Ännu en vecka har gått och även om inget speciellt har hänt så rullar dagarna på och nu redan lördag igen.

Lilla Felix växer så det knakar och nu vid lite drygt två månaders ålder skrattar han när man pratar med honom, så roligt att se.

I torsdags morse var det dags för hela familjen att besöka immigration igen då vi var tvungna att få våra uppehållstillstånd förlängda. En timmes bilresa dit för tjugo minuter där och sedan hem igen, där gick den förmiddagen.
Ett ärende per dag är vad jag hinner på grund av trafiken.

Lussan som varit hemma i Sverige en snabbis hade tryckt ner en saffranslängd i bagaget så den mumsade vi på till en fika, gu så gott!
Snart dags att dra i gång saffrans- och pepparkakasbak här! Och glöggkok så klart!

Jag har även hunnit träffa svenska Sanna över en fika, urgullig tjej som kom hit till Jakarta i slutet av augusti. Vi fikade på Starbucks och då de har börjat med "julmenyn" fanns favoriten peppermint mocha, smaskens! Väldigt sött men väldigt gott om man inte dricker den för ofta.

Fredag kväll blev det middag på Satu Lagi med några andra svenskar och i dag lördag har vi hunnit med en julbazaar som anordnades på skolan.

Regnperioden började i oktober och nu regnar det ordentligt nästan varje dag. Det kan bli enorma skyfall och översvämningarna låter inte vänta på sig.
Det är dock skönt med regnet, temperaturen sjunker och det blir mycket mer behagligt efter lite regn.

Regntider och lördag så vad passar bättre en en redig köttgryta och rödvin en kväll som denna?

Har upptäckt att jag har varit väldigt dålig på att ta kort senaste tiden därav bristen av bilder på bloggen, skärpning utlovas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar