lördag, februari 15, 2014

Baseballavslutning

Idag var det dags för säsongens sista baseballmatch med efterföljande party för killarna hemma hos Keegan. De var så duktiga allihop och de har verkligen lärt sig massor under säsongen.



Fabian's tur att slå.



"The Pirates" med coaches Desiree and Dave



Alla killarna fick en trofé och en baseball som tack för god säsong!


Sedan var det full rulle hemma hos Keegan med pizza och tårta!


Bl a ett Bouncing house



och lek i poolen höll killarna sysselsatta.


Så klart fanns det en tårta speciellt gjord för alla duktiga Pirates!


När vi kom hem på eftermiddagen kom både Filippa och pappa hem nästan samtidigt, härligt! Filippa hade varit på kalas hos en klasskompis i City Senayan.
Frasse kom dock hem utan hans 2 incheckade bagage... Märkligt att båda resväskorna försvinner, dessutom eftersom han flög Royal Silk/Business class med Thai Airways... men men, det kunde vara värre saker som händer.
Barnen var dock besvikna så klart det hade sett fram emot lite svenskt godis och tidningar.

Efter x antal samtal med Jakartas Internationella flygplats var Frasse hyfsat trött på dem... ingen visste någonting... Vi blev därför en smula överraskade men så klart väldigt glada när väskorna slutligen hittade rätt... två dygn senare! De hade visst varit en sväng i Sydamerika och Makedonien på vägen till Indonesien. Som om de inte kände sig beresta nog...

Lördagskvällen blev en efterlängtad och mysig familjekväll med god mat och vin, skönt när alla är samlade igen!

På söndagen var Fabian på kalas igen, den här gången på Lasergame i Kemang där hans kompis Arnaud hade sitt födelsedagskalas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar