fredag, december 20, 2013

Sverige

Sista dagen i skolan för terminen var egentligen idag men då vi hade ett flyg lunchtid till Bangkok att passa fick barnen skippa denna dag. Gjorde nog inte så mycket eftersom det bara var halvdag till kl 11 idag. 
Flygresan till Bangkok gick bra, är bara ett par timmar i luften och då går det väl an att ha Felix i knät när det inte är längre. Nackdelen med att flyga med Thai Airways hem till Sverige från Jakarta är att det är en väldigt lång layover i Bangkok, 9 timmar för att var exakt... Förr fanns det visst ett senare flyg från Jakarta till Bangkok som de tyvärr tog bort.
Med tanke på att flyget till Arlanda inte gick förrän klockan 2 på natten hade vi bokat ett hotellrum på flygplatsen att kunna vara i och även kunna sova ett tag innan det var dags för nästa etapp.
Först åt vi en trevlig middagsbuffe innan i alla fall Felix, Fabian och jag sov ett par timmar.
Väl på planet till Sverige hade vi business class så det var bara att fälla upp sängarna och fortsätta sova! Det gör det så mycket enklare att resa i business med barn! 



Fabian, Felix och Frasse på Bangkoks flygplats!


Vi landade strax före kl 8 på lördag morgon och det var bäcksvart ute, jag hade glömt hur mörkt det är så här års i Sverige och det tog ett tag att förstå att det är så här mörkt på riktigt!
Sverige mötte oss med det klassiska vintervädret, grått och regn. Det ser tyvärr inte ut som att vi får uppleva någon snö under vår nio dagar långa vistelse i Sverige.



E4:an Järva Krog, grått och trist!

Det var desto mysigare att komma hem till mormor och morfar i Katrineholm till ett julfint och varmt hus, så mysigt! Vår lilla "bod" som vi sover i var julfin även den!
Jetleggen knockade oss rejält tidigt på kvällen, barnen somnade bokstavligen över middagsbordet och jag nickade till med ett vinglas i handen.
Det värsta är att man istället vaknar väldigt tidigt på natten/morgon och kan inte somna om...
Jag vaknade kl 2 de första nätterna innan jag var i fas med tiden.



Filippa, Fabian och Felix somnade över middagsbordet den första kvällen!



Söndag morgon och klockan är 8, fortfarande mörkt!



En ny upplevelse för Felix var alla de kläder som vi tvingade på honom, han tyckte det var så där kul!
Jag hade för min del förträngt själva momentet med att klä på alla dessa kläder... jösses så tråkigt!



Felix fick mysa med morfar igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar