Påsken brukar som jag tidigare nämnt alltid firas hos min mamma och pappa.
Av den anledningen har jag aldrig brytt mig om att påskpynta hemma eller för den delen inte heller behövt fundera så mycket över matlagningen.
Nu har vi påskpyntat lite lagom här hemma och bjudit in några brittiska kollegor till Frasse på påskmiddag.
Med köttbullar, prinskorv, ägghalvor, lax med sherrysås, lammstek, potatisgratäng, och knäckebröd var våra gäster väldigt nöjda med buffén.
Sa de i alla fall.
Vi hoppade avsiktligt över snapsen. Dels för att vi själva inte gillar det, dels för att britter är glada ändå så det räcker i att dricka. Det fanns ingen anledning att lägga till snaps på det.
Filippa var mest stolt över efterrätten. Egna gjorda cupcakes och färska jordgubbar.
Det blev en sen kväll som gjorde sig väl påminnd dagen efter. Men kul var det!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar